WE WANT YOU!

YOUNG TALENTED STUDENTS

FOR THE  FIRST EDITION  OF OUR  POP-UP-SCHOOL

12 JUNI 2015 | 9.00 u.-20.30 u. | Panningen

  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds
  • # wij zoeken studenten die lef hebben om één dag uit hun schoolbanken te stappen om ideeën te spuien die straks misschien werkelijkheid worden #

    Jos Laugs
    Jos Laugs@KUNSTEN Maastricht

INLEIDING

De Pop-up-School is een ‘tijdelijke school’ waarin betrokken mensen een vraagstuk uitdiepen. Daarbij zoeken we vanuit kansen en mogelijkheden naar verrassende oplossingen. In Panningen wordt het activiteitencentrum overgedragen aan de burgers. Samen onderzoeken we in één dag tijd hoe van de oude huishoudschool een levendig gemeenschapshuis te maken voor oud en jong.

De Pop-up School wordt geleid door docenten en studenten van diverse opleidingen van Zuyd Hogeschool. Geen eeuwigdurende lessen, maar veel activiteit en afwisseling. De Pop-up School staat garant voor een inspirerende dag, waarin we gebruik maken van creatieve methoden om tot bijzondere oplossingen te komen. Met een gelijkwaardige deelname van mensen uit Panningen en mensen van Zuyd gaan we samen op zoek naar vernieuwingen die haalbaar zijn in de praktijk. Een leerzame ervaring voor allen!

nieuwe-dingen-leren

 

Doe je mee op 12 juni 2015?

We starten om 9:30 met een kennismaking en introductie op de manier van werken. Daarna volgt een uitwisseling van inspiratie uit de praktijk van ouderen en jongeren. Met behulp van creatieve technieken verkennen we de opdracht voor de dag. Na de koffiepauze ontwikkelen we ideeën voor het gemeenschapshuis Panningen. Daarbij kijken we vooral naar vernieuwing, doen we inspiratie op en denken we out-of-the-box.

Tijdens een netwerklunch brengen we in kaart welke brainwaves ons weerhouden van nieuwe ideeën. Na de lunch toetsen we samen de ideeën op kwaliteit en kiezen enkele om verder uit te werken en te verrijken. Deze ideeën zetten we vervolgens om in haalbare en acceptabele voorstellen. We sluiten de dag af met een gezamenlijk etentje waar we onze bevindingen presenteren. Rond 19:30u zeggen we ‘tot weerziens’ in het gemeenschapshuis Panningen.

Aanmelden of vragen: